About

Blog ini diwujudkan untuk berkongsi maklumat & informasi tentang pelbagai isu serta topik termasuklah isu semasa, hiburan, agama, politik dan sebagainya. Tulisan dalam blog ini terdiri daripada pendapat & pandangan aku,  ada juga yang dipetik dari pelbagai sumber termasuklah surat khabar, internet, email & sebagainya. Aku amat mengalu-alukan cadangan dan pandangan daripada korang semua. Terima kasih kerana melayari blog ini dan semoga terhibur.

6 Responses

  1. Hi, nice to meet you !

  2. sy nk tnya ni …psl ikn lga…sorry klw x kna tmpatnya..sy x rety psl wodpress ni..jdy sy tnya kt cni je la ek..klw telur ikan lga tuh dh ada tpy die ada kt dasar air sbb jntan dh maty ..so tellur tuh mseh hidup kew? n lgy satu … telur ikan tuh selalunya smkin besar atau statik je saiznye…?

  3. sy nk tnya ni …psl ikn lga…sorry klw x kna tmpatnya..sy x rety psl wodpress ni..jdy sy tnya kt cni je la ek..klw telur ikan lga tuh dh ada tpy die ada kt dasar air sbb jntan dh maty ..so tellur tuh mseh hidup kew? n lgy satu … telur ikan tuh selalunya smkin besar atau statik je saiznye…?

    • Kalu telur tu dah jatuh sampai kt dasar, telur tu dah x elok..telur ikan laga ambik mase sehari je nak menetas..telur tu plak statik je saiznya..

  4. nk tnya cket…psl ikn lga.klw telur ikn lga ada kt dasar air ,mseh hidup kew..sbb bpk ikn tuh dh maty…n lgy stu…bapew lma die nk mnts..sorry cbb tnya bkn dkt tmpt die…sy x tau gna wordpress ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: